De verzendkosten zijn afhankelijk van het land / de regio van levering en het totaalbedrag aan artikelen welke u koopt. Een compleet overzicht is elders op onze site te vinden.

Op onze site onder het menu 'Service' kunt u het menu 'Verzendkosten' vinden. U kunt daar een zo compleet mogelijk overizcht vinden.

De verzendkosten dekken alle porto-, administratie-, en verpakkingskosten. Voor pakketpost of briefpost hanteren wij hetzelfde tarief.
Uitzonderingen kunnen gelden op pakketten die een totaalomtrek van 300 cm hebben, zwaarder dan 30 kilo zijn of een sterk afwijkende vorm hebben.

Aangezien de totale verzendkosten van een enveloppe vrijwel op hetzelfde niveau liggen als voor een pakket maken wij geen onderscheid in tarieven voor post of pakketten. Wij kiezen de verzendwijze die het beste past bij de omvang van uw order.

Tip!. Kies een verzendwijze met 17% minder CO2 uitstoot. 

Wij verzenden ook naar parcelshops in uw buurt.
Dat houdt in dat wij uw pakket laten afleveren bij een door u gekozen afleverpunt in uw buurt. In de regel zijn dit bedrijven als sigarenzaken, supermarkten, en andere lokale retailers waar u op vertoon van uw legitimatie uw pakket kan afhalen.
Deze verzendwijze is vaak goedkoper maar door deze verzendwijze te kiezen zorgt u ook voor minder milieubelasting.

Onderzoek laat zien dat de CO2 uitstoot voor een dergelijke zending 17% lager ligt dan een pakket aan huis laten leveren.

Zelf een vraag stellen?
Vragen?