Deze website is onderdeel van Rat Bikes gevestigd te Rotterdam.

Rat Bikes, sinds 2008

De stad is het mooiste parcours wat je kunt bedenken. Druk verkeer, levendigheid en overal obstakels. Elke dag is anders. Fietsen in de stad geeft energie en ontspanning. Altijd; naar je werk, je vrienden of gewoon omdat je zin hebt.

De 2 oprichters, welke toen al vele jaren ervaring hadden opgedaan bij andere fietsmerken en importeurs, hebben vanuit bovenstaande gedachte Rat Bikes in 2008 opgericht als fietsmerk. Indertijd waren wij dan ook 1 van de eerste fietsmerken die toen echte sportieve  'urban' fietsen gingen bouwen.

De klanten die onze fietsen kochten bleken we ook goed te kunnen helpen met accessoires en onderdelen voor hun fietsen.
Hierdoor hebben we ons assortiment uitgebouwd van de 4 fietsen waar we mee begonnen, in ons kleine winkeltje in Rotterdam, tot de ruim 20.000 artikelen die we vandaag de dag online aanbieden.

Om deze artikelen te kunnen presenteren hebben we diverse gespecialiseerde websites. Via die gespecialiseerde websites proberen we het zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken om de juiste informatie en artikelen te vinden.

Rat Bikes, vandaag de dag

Vandaag de dag is Rat Bikes veel meer dan een fietsmerk. Dankzij onze jarenlange ervaring als omnichannel fiets- en outdoorspecialist, en natuurlijk het vertrouwen van onze klanten, behoren wij inmiddels tot de 5% grootste online retailers in Nederland. Wij leveren ons uitgebreide aanbod van exclusievere artikelen voor een goede prijs overigens door geheel Europa en ver daar buiten.

Wij hechten waarde aan kwaliteit, service, eerlijke communicatie, een goed advies en doordachte producten. Bij ons zul je dan ook enkel producten vinden waar wij volledig achter kunnen staan.

Hoewel wij volledig gefocust zijn op 'online' ben je nog altijd welkom om in onze showroom langs te komen. Hier kun je je laten informeren voor een nieuwe fiets, onderdelen, tassen of gewoon voor de koffie. We helpen je graag.

Met vriendelijke groet,


Emile Verhagen
Mede-Oprichter Rat Bikes

 

Over Brooks-Zadels.nl

Brooks-Zadels.nl - over ons

Brooks-Zadels.nl is een onderneming van het bedrijf Rat Bikes uit Rotterdam. Met Rat Bikes verkopen wij sinds 2008 onze eigen stadsfietsen, al vanaf het begin voeren wij deze met Brooks zadels. Enthousiast en overtuigd geraakt van de topkwaliteit en rijke historie van Brooks hebben we nu naast onze fietsverkoop ook deze webshop geïntroduceerd om u een zo compleet mogelijk aanbod te bieden van dit topmerk.

Over het merk Brooks en de producten.

Brooks is een legendarisch merk uit Engeland dat al sinds 1866 zadels maakt. Oorspronkelijk opgericht door John Boultbee Brooks die zich specialiseerde in leren producten en artikelen voor paardrijden maar nadat hij eens een fiets leende is hij gestart met het ontwikkelen van fietszadels waarvoor Brooks in 1882 het eerste patent aanvroeg waarna er nog velen zijn gevolgd.

Brooks is vandaag de dag een prestigieus merk dat leren zadels, stuurlinten, handvatten, tassen en meer maakt. De collectie is breed en biedt voor iedereen een zadel dat bij goed gebruik een leven lang mee kan gaan. Als u kiest voor een zadel van Brooks dan kiest u voor kwaliteit en traditioneel vakmanschap.


Over het bedrijf achter deze webshop.

Deze webshop is een onderneming van het bedrijf Rat Bikes uit Rotterdam. Sinds 2008 zijn wij actief met ons eigen fietsmerk en diverse gespecialiseeerde webshops. Wij zijn zelf enthousiaste fietsers van jongs af aan. Onze visie is dat de fiets veel meer is dan een praktisch vervoermiddel. Op de fiets verandert de stad in een grote speeltuin, de polder in ontspanning en de bergen in grote uitdagingen. Of je nu op de fiets zo snel mogelijk door het verkeer raast of ontspannen langs winkels en terrasjes cruised, de fiets zorgt altijd voor een glimlach op je gezicht.
Bij ons bent u aan het goede adres voor een passend advies, kwaliteitsproducten en de laagste prijzen.

Mocht u meer willen weten, aarzel dan niet maar neem gerust contact met ons op.Wij helpen u graag.

Bedankt voor uw bezoek.

Emile Verhagen
Eigenaar Rat Bikes / Brooks-Zadels.nl

Vragen?