Welkom bij Brooks-Zadels.nl

Over ons

Over Brooks-Zadels.nl

Brooks-Zadels.nl - over ons

Brooks-Zadels.nl is een onderneming van het bedrijf Rat Bikes uit Rotterdam. Met Rat Bikes verkopen wij sinds 2008 onze eigen stadsfietsen, al vanaf het begin voeren wij deze met Brooks zadels. Enthousiast en overtuigd geraakt van de topkwaliteit en rijke historie van Brooks hebben we nu naast onze fietsverkoop ook deze webshop geïntroduceerd om u een zo compleet mogelijk aanbod te bieden van dit topmerk.

Over het merk Brooks en de producten.

Brooks is een legendarisch merk uit Engeland dat al sinds 1866 zadels maakt. Oorspronkelijk opgericht door John Boultbee Brooks die zich specialiseerde in leren producten en artikelen voor paardrijden maar nadat hij eens een fiets leende is hij gestart met het ontwikkelen van fietszadels waarvoor Brooks in 1882 het eerste patent aanvroeg waarna er nog velen zijn gevolgd.

Brooks is vandaag de dag een prestigieus merk dat leren zadels, stuurlinten, handvatten, tassen en meer maakt. De collectie is breed en biedt voor iedereen een zadel dat bij goed gebruik een leven lang mee kan gaan. Als u kiest voor een zadel van Brooks dan kiest u voor kwaliteit en traditioneel vakmanschap.

Over het bedrijf achter deze webshop.

Deze webshop is een onderneming van het bedrijf Rat Bikes uit Rotterdam. Sinds 2008 zijn wij actief met ons eigen fietsmerk en diverse gespecialiseeerde webshops. Wij zijn zelf enthousiaste fietsers van jongs af aan. Onze visie is dat de fiets veel meer is dan een praktisch vervoermiddel. Op de fiets verandert de stad in een grote speeltuin, de polder in ontspanning en de bergen in grote uitdagingen. Of je nu op de fiets zo snel mogelijk door het verkeer raast of ontspannen langs winkels en terrasjes cruised, de fiets zorgt altijd voor een glimlach op je gezicht.
Bij ons bent u aan het goede adres voor een passend advies, kwaliteitsproducten en de laagste prijzen.

Mocht u meer willen weten, aarzel dan niet maar neem gerust contact met ons op.Wij helpen u graag.

Bedankt voor uw bezoek.

Emile Verhagen
Eigenaar Rat Bikes / Brooks-Zadels.nl