Brooks Scape Zadeltas / / 190445017739

Brooks
Brooks Scape Zadeltas
Uitverkocht
Onze Prijs € 120,98 Normale Prijs € 130,00

Brooks Scape Zadeltas

Een mooie, ruime zadeltas van Brooks England, ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld gereedschap, kleding of reserveonderdelen. Deze zadeltas past perfect bij de Brooks zadels, maar ook voor andere zadels is het een meer dan geschikte keuze. De kleur is donkergroen/moddergroen.

De Brooks Scape is de nieuwe en eerste bikepacking lijn van Brooks. Het is vanaf nu dus mogelijk om zadel-, frame- en stuurtassen van Brooks te verkrijgen. U kunt vanaf nu dus rekenen op de Brooks-kwaliteit tijdens het maken van lange, meerdaagse tochten.

Perfect geschikt voor:
- Gravel & Bikepacking
- Fiets woon-werkverkeer en toertochten
- Reizen over de hele wereld

Inhoud 8 L
B 400-600 x H 180 x D 140 mm
Droge tas: 620 x 320 mm
Gewicht 500 gram
Max belasting 3 kg

Gemaakt voor gravel- en avontuurlijk fietsen, de Scape Seat Bag is een fietstas gemaakt van twee afzonderlijke elementen: een holster en een 100% waterdichte (IPX4-gecertificeerd) verwijderbare drybag. De holster is gemaakt van robuust materiaal om lang mee te gaan, de holsterbodem is ontworpen om als spatbord te fungeren en de interne tas te beschermen tegen elk contact met het achterwiel. De droge zak kan gemakkelijk worden gecomprimeerd dankzij het ontluchtingsmechanisme met luchtklep om de massa te minimaliseren, en kan kleiner worden opgerold als er minder draagruimte nodig is. De daisy chain maakt bevestiging van modulaire tassen mogelijk, en een lus is inbegrepen om een achterlicht te bevestigen. Gemaakt van waterdicht materiaal om voorbereid te zijn op elke rit, ongeacht de omstandigheden.

 

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brooks Scape Zadeltas
Uw waardering
Uw Vraag :Brooks Scape Zadeltas
Stel als eerste een vraag.

Brooks Scape Bikepacking Tassen

De Brooks Scape tassen maken deel uit van de Bikepacking tassen van het Britse Brooks England. Bikepacking tassen zijn er nu ook in stijl.
Brooks Scape tassen zijn gemaakt van een combinatie van waterdicht 660D polyester, PFC en PVC-vrij nylon.

Zo zorgen de Brooks Scape tassen ervoor dat met bikepacken al je kostbaarheden waterdicht in deze fietstassen zijn opgeborgen.


De naden van de Brooks Scape bikepacking tassen zijn waterdicht door het gebruik van een geavanceerde en hoogfrequente lasmachine. Hierdoor zijn de naden tussen de twee lagen materiaal op de Brooks Scape bikepacking tassen zo sterk als de stof zelf.

De Brooks Scape bikepacking tassenserie bestaat uit bestaat uit grote Brooks Scape achtertassen, kleine Brooks Scape voortassen : een rolvormige Brooks Scape stuurtas, een kleine en compacte Brooks Scape stuurtas, verschillende Brooks Scape zadeltassen, Brooks Scape frame- en Brooks Scape bovenbuis tassen. Alle  Brooks Scape tassen zijn voorzien van nylon versteviging, Hypalon klittenband en betrouwbare Klick Fix hardware voor talloze mogelijke bevestiginsgmogelijkheden.

Wilt u bikepacken in stijl? De Brooks Scape tassen zijn de bikepacking tassen voor u.

Vragen?