Brooks C17 Carved special edition / / 190445020166

Brooks
Brooks C17 Carved special edition
Beschikbaar
Onze Prijs € 114,95 Normale Prijs € 134,95

Brooks C17 Carved special edition

De Brooks C17 Carved special edition is gemaakt voor de tourfiets, trekkingfiets en gebouwd om vele jaren mee te gaan bij intensief gebruik.
Het heeft een uitgesneden gat voor drukvermindering op de gevoelige delen en is extra flexibel, hierdoor worden zoveel mogelijk contactpunten vermeden om zoveel mogelijk comfort te bieden. Dit Brooks Cambium C17 Carved special edition zadel besteld u uiteraard tegen de beste prijs bij 1 van de webshops van Rat Bikes zoals Brooks-Zadels.nl, Rat-Bikes.com en SingleSpeedParts.nl

De Brooks C17 Carved special edition heeft hetzelfde eigentijdse ontwerp als de rest van van het Brooks Cambium assortiment.

De unieken kenmerken van de Brooks C17 Carved serie is dat het duurzame en comfortabele zadels zijn die direct klaar zijn om mee weg te fietsen. Dit dankzij een gevulkaniseerde natuurlijke rubberen toplaag voor flexibele prestaties die geen inrijperiode nodig heeft.

Van ijskoude regen tot de brandende zonneschijn, de waterdichte, weersbestendige nylon topcover presteerd perfect in alle weersomstandigheden en neem geen vocht op. Daarnaast biedt de glasvezelversterkte achterplaat lussen om een optionele zadeltas aan te hangen.

De All Weather collectie is daarmee een wat zachter alternatief voor de reguliere Brooks Cambium zadels en de toplaag zal geen enkel vocht opnemen.

Kenmerken

  • LENGTH : 283 mm
  • WIDTH : 164 mm
  • HEIGHT : 52 mm
  • WEIGHT : 446g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brooks C17 Carved special edition
Uw waardering
Uw Vraag :Brooks C17 Carved special edition
Stel als eerste een vraag.
Vragen?