Brooks Scape Stuurtas Pouch / / 190445017661

Brooks
Brooks Scape Stuurtas Pouch
Beschikbaar
€ 65,00

Brooks Scape Stuurtas Pouch

Een mooie, stijlvolle stuurtas van Brooks England, ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld persoonlijke bezittingen, gereedschap of reserveonderdelen. De stuurtas is makkelijk aan het stuur te bevestigen. De kleur is donkergroen/moddergroen.

De Brooks Scape is de nieuwe en eerste bikepacking lijn van Brooks. Het is vanaf nu dus mogelijk om zadel-, frame- en stuurtassen van Brooks te verkrijgen. U kunt vanaf nu dus rekenen op de Brooks-kwaliteit tijdens het maken van lange, meerdaagse tochten.

Perfect geschikt voor:
- Gravel & Bikepacking
- Fiets woon-werkverkeer en toertochten
- Reizen over de hele wereld

Kenmerkende Brooks-kwaliteit:
- Reflecterend logo aan de voorkant
- Gecoate YKK-ritssluiting met beschermflap
- Aluminium gespen om tas aan het stuur te bevestigen
- Centrale achterband om aan de balhoofdbuis te bevestigen. Stevig intern zijdelings schuim om de vorm te behouden
- Nylon banden
- Laterale hypalonhaak voor schouderriem of extra tasbevestiging
- Frontale Daisy Chain voor licht
- Waterbestendig

Inhoud 3 L
B 250 x H 120 x D 120 mm
Gewicht 140 gram
Max belasting 3 kg

De Scape stuurtas is een gelaste, volledig waterdichte kleine stuurtas voor het veilig opbergen van broodnodige spullen. Deze stuurtas is net zo goed geschikt als tas voor lange afstanden of voor woon-werkverkeer, past gemakkelijk op de meeste fietssturen en is bovendien afgewerkt met gemakkelijke ritssluitingen. Twee riemen met aluminium gespen maken montage eenvoudig en betrouwbaar met een balhoofdband om te voorkomen dat de tas gaat slingeren. Hij kan ook aan andere Scape Bags worden bevestigd als extra vak, bijvoorbeeld boven de Scape Stuurrol.

 

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brooks Scape Stuurtas Pouch
Uw waardering
Uw Vraag :Brooks Scape Stuurtas Pouch
Stel als eerste een vraag.

Brooks Scape Bikepacking Tassen

De Brooks Scape tassen maken deel uit van de Bikepacking tassen van het Britse Brooks England. Bikepacking tassen zijn er nu ook in stijl.
Brooks Scape tassen zijn gemaakt van een combinatie van waterdicht 660D polyester, PFC en PVC-vrij nylon.

Zo zorgen de Brooks Scape tassen ervoor dat met bikepacken al je kostbaarheden waterdicht in deze fietstassen zijn opgeborgen.


De naden van de Brooks Scape bikepacking tassen zijn waterdicht door het gebruik van een geavanceerde en hoogfrequente lasmachine. Hierdoor zijn de naden tussen de twee lagen materiaal op de Brooks Scape bikepacking tassen zo sterk als de stof zelf.

De Brooks Scape bikepacking tassenserie bestaat uit bestaat uit grote Brooks Scape achtertassen, kleine Brooks Scape voortassen : een rolvormige Brooks Scape stuurtas, een kleine en compacte Brooks Scape stuurtas, verschillende Brooks Scape zadeltassen, Brooks Scape frame- en Brooks Scape bovenbuis tassen. Alle  Brooks Scape tassen zijn voorzien van nylon versteviging, Hypalon klittenband en betrouwbare Klick Fix hardware voor talloze mogelijke bevestiginsgmogelijkheden.

Wilt u bikepacken in stijl? De Brooks Scape tassen zijn de bikepacking tassen voor u.

Vragen?