Brooks
Brooks zadel C13 Cambium All weather Carved 158
Levering in 1 / 2 dagen
Onze Prijs € 150,75 Normale Prijs € 200,00
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Brooks zadel C13 Cambium All weather Carved 158

Brooks zadel C13 Cambium All weather Carved 158. .

Een zadel dat met u meebeweegt, de flexibele prestaties van de C13 158 Carved komen van de gevulkaniseerde natuurlijke rubber- en nylonbovenkant die ook duurzaam en waterdicht is voor een zadel dat zeer licht en toch comfortabel is.

Dit wordt bereikt door een continue carbonrail die de sterkte en duurzaamheid verhoogt en tegelijkertijd prestatiebestendige contactpunten elimineert.

Evenementen zoals Paris-Brest-Paris, de Transcontinental of de Silk Road Mountain Race vereisen een comfortabel zadel gemaakt voor lange afstand fietsen. De C13 158 is de optimale breedte voor fietstochten, uitdagingen of audax-races, of gewoon voor iedereen die een licht en comfortabel zadel wil voor lokale races of groepsritten.

Een 'zadel met een gat', onze Carved-versie is gemaakt om de druk in het perineale gebied te verlagen en is daarom flexibeler dan de standaard C13-modellen.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brooks C13 158 Carved Cambium All Weather
Uw waardering
Vragen
Wat is het verschil tussen de C13 en C17 ? En wat zijn de afmetingen?
Het Brooks C13-zadel is gemaakt van een lichtgewicht, flexibel en duurzaam materiaal genaamd "Vulcanized Natural Rubber" dat bedekt is met een dun laagje textiel. Het heeft een meer gestroomlijnd en racegericht ontwerp, met een smalle vorm en een centrale...
Zelf een vraag stellen?
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Vragen?